Nazadnje posodobljeno: 14 novembra, 2020

Pred uporabo spletnega mesta https://hugsandroses.si (“storitev”), ki ga upravlja Hugsandroses (“mi”, “mi” ali “naš”, natančno preberite te pogoje uporabe (“Pogoji”, “Pogoji uporabe”)). “).

Vaš dostop do storitve in njena uporaba sta pogojena s tem, da sprejemate in izpolnjujete te pogoje. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom do storitve ali njeno uporabo se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se ne strinjate z nobenim delom pogojev, do storitve morda ne boste dostopali.

Intelektualna lastnina

Storitev in njena izvirna vsebina, funkcije in funkcionalnost so in bodo ostali izključna last podjetja Hugsandroses in njegovih dajalcev licence.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom podjetja Hugsandroses.

Hugsandroses nima nadzora nad vsebino, politiko zasebnosti ali praksami spletnih mest ali storitev tretjih oseb in ne prevzema nobene odgovornosti zanje. Nadalje potrjujete in se strinjate, da Hugsandroses ne bo odgovarjal ali odgovarjal neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na takšno vsebino, blago ali storitve, ki so na voljo na takšnih spletnih mestih ali storitvah ali prek njih.

Priporočamo vam, da preberete pogoje in pravilnike o zasebnosti spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki jih obiščete.

Prekinitev

Dostop do naše storitve lahko ustavimo ali začasno ustavimo iz kakršnega koli razloga, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, tudi brez kršitve, če kršite pogoje.

Vse določbe pogojev, ki bi po svoji naravi morale prenehati veljati, prenehajo veljati, vključno z, neomejeno, določbami o lastništvu, omejitvami garancije, odškodnino in omejitvami odgovornosti.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Uporabo storitve uporabljate izključno vi. Storitev se zagotavlja na osnovi “KOT JE” in “KOT JE NA VOLJO”. Storitev se zagotavlja brez kakršnih koli jamstev, bodisi izrecnih bodisi implicitnih, vključno z, vendar ne omejeno na, implicitne garancije prodajnosti, primernosti za določen namen, nekršitve ali poteka izvedbe.

Pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Slovenije brez upoštevanja kolizijskih določb.

Če nismo uveljavili nobene pravice ali določbe teh pogojev, se ne bo štelo za odpoved tem pravicam. Če sodišče ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev neveljavna ali neizvršljiva, preostale določbe teh pogojev ostanejo v veljavi. Ti pogoji predstavljajo celoten dogovor med nami v zvezi z našo storitvijo in nadomeščajo in nadomeščajo morebitne predhodne dogovore, ki jih imamo glede storitve.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo ali nadomestimo te pogoje. Če je revizija pomembna, bomo poskušali poslati obvestilo vsaj 30 dni pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj pomeni bistveno spremembo, bomo določili po lastni presoji.

Z nadaljnjim dostopom do naše storitve in njeno uporabo po začetku veljavnosti teh sprememb se strinjate, da vas revidirani pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate z novimi pogoji, prenehajte uporabljati storitev.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja glede teh pogojev, se obrnite na nas.