Medvedek iz Vrtnic Roza Barve z Belim Srčkom (40 cm)

59.99

Medvedek iz vrtnic je unikatno darilo ki združuje vse, kar imajo dekleta rade: cvetje, igračo, možnost nove fotografije za instagram ali facebook in čudovit okras. Lahko ga podarite svoji sorodni duši, prijateljici, otrokom ali mami. Primerno za vsak dogodek! Več informacij spodaj.

1 na zalogi

Dodaj čestitko (BREZPLAČNO)

Oznaka z imenom (BREZPLAČNO)

Kuverta s sporočilom (BREZPLAČNO)

Opis

Če ste iskali res nenavadno darilo za osebo, ki jo imate radi, dekle, mamo ali prijatelja, je vaše iskanje končano! Predstavljamo vam prikupne medvedke iz 3D vrtnic iz lateksa. Osupljivo darilo za vaše najdražje!

To darilo združuje vse, kar imajo dekleta rade: cvetje, igračo, možnost nove fotografije za instagram ali facebook in čudovit okras. Lahko ga podarite svoji sorodni duši, prijateljici, otrokom ali mami. Primerno za vsak dogodek – rojstni dan, poroka, nepozaben datum ali zgolj želja po izkazovanju pozornosti ljubljeni osebi – v vseh teh primerih bo medvedek postal brezhibno darilo! Medvedek je izdelan iz okolju prijaznega hipoalergenega materiala, prijetnega na dotik (znan tudi kot plastični semiš).

Zamislite si, za proizvodnjo enega medveda je potrebnih več kot 600 vrtnic, ki jih ročno zberemo na posebni podlagi. Vsak medvedek je unikaten in ima svojo osebnost! Naši mojstri cvetličarji v svoje delo vložijo košček svoje duše in so v svojem poklicu izjemno kreativni.

Značilnosti, prednosti in dodatne informacije

  • Ročno izdelana. Vsak medved je izjemno unikaten in neponovljiv.
  • Okolju prijazno. Vse vrtnice so narejene iz posebnega materiala – foamirana, ki ima tudi druga imena – revelure, plastični semiš, penasta guma, EVA fom.
  • Zelo lahek in prijeten na dotik, hipoalergen
  • Ne zahteva vzdrževanja. Dovolj je, da občasno odstranite prah s cvetnih listov. Edino kar vam svetujemo je, da ga ne puščate dlje časa na neposredni sončni svetlobi, da ne pride do bledenja barve.
  • Višina izdelka je približno 40 cm.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Medvedek iz Vrtnic Roza Barve z Belim Srčkom (40 cm)”