Akcija!

Medvedek iz Vrtnic (25cm) in Dolgotrajni Šopek iz 9 Rumenih Vrtnic v Črni Velur Škatlici (13,5*13,5*14cm)

74.99

So vas prevzeli občutki in ne veste, kako bi jih izrazili? Pri tem vam lahko pomaga dolgotrajni šopek iz čudovitih srčastih vrtnic! Medvedek iz vrtnic je unikatno darilo ki združuje vse, kar imajo dekleta rade: cvetje, igračo, možnost nove fotografije za instagram ali facebook in čudovit okras.

1 na zalogi

Opis

Medvedek iz penastih vrtnic

Če ste iskali res nenavadno darilo za osebo, ki jo imate radi, dekle, mamo ali prijatelja, je vaše iskanje končano! Predstavljamo vam prikupne medvedke iz 3D vrtnic iz lateksa. Osupljivo darilo za vaše najdražje!

To darilo združuje vse, kar imajo dekleta rade: cvetje, igračo, možnost nove fotografije za instagram ali facebook in čudovit okras. Lahko ga podarite svoji sorodni duši, prijateljici, otrokom ali mami. Primerno za vsak dogodek – rojstni dan, poroka, nepozaben datum ali zgolj želja po izkazovanju pozornosti ljubljeni osebi – v vseh teh primerih bo medvedek postal brezhibno darilo! Medvedek je izdelan iz okolju prijaznega hipoalergenega materiala, prijetnega na dotik (znan tudi kot plastični semiš).

Zamislite si, za proizvodnjo enega medveda je potrebnih več kot 600 vrtnic, ki jih ročno zberemo na posebni podlagi. Vsak medvedek je unikaten in ima svojo osebnost! Naši mojstri cvetličarji v svoje delo vložijo košček svoje duše in so v svojem poklicu izjemno kreativni.

Dolgotrajne vrtnice

Čas suhega cvetja in šopkov, ki stanejo bogastvo, v najboljšem primeru pa ostanejo sveži en teden, je za vedno minil in so ga nadomestili stabilizirani šopki – neverjetna floristična novost, ki nikogar ne pusti ravnodušnega.

Za razliko od običajnega sveže rezanega cvetja dolgotrajni šopki ne potrebujejo vlage. Vse, kar potrebujete, je preprečiti rastlinam stik z vlago in neposredno sončno svetlobo in seveda ne pozabite občudovati brezhibne lepote najboljših cvetov, ustvarjenih posebej za vas.

Ko obdarujemo, smo ne le pozorni na darilo, temveč si prizadevamo vanj vložiti vsa svoja topla in spoštljiva čustva do prejemnika. Zato bolj ko človek zasede naše srce, bolj posebno darilo naj bo zanj. Pripravljeni smo ponuditi nekaj zares posebnega – dolgotrajne šopke, ki ne bodo zbledeli in bodo dolga leta neumorno razveseljevali s svojo lepoto.

Značilnosti, prednosti in dodatne informacije

Vrtnice

  • Ima vonj po sveže rezanih vrtnicah.
  • Ne povzroča alergij in je popolnoma varen.
  • Vrtnice so deležne posebne obdelave, zaradi katere lahko tako dolgo razveseljujejo s svojo lepoto.
  • To je edinstven šopek živih vrtnic, ki bo videti svež pet let.
  • Stilno oblikovanje

Medvedek

  • Ročno izdelana. Vsak medved je izjemno unikaten in neponovljiv.
  • Okolju prijazno. Vse vrtnice so narejene iz posebnega materiala – foamirana, ki ima tudi druga imena – revelure, plastični semiš, penasta guma, EVA fom.
  • Zelo lahek in prijeten na dotik, hipoalergen
  • Ne zahteva vzdrževanja. Dovolj je, da občasno odstranite prah s cvetnih listov. Edino kar vam svetujemo je, da ga ne puščate dlje časa na neposredni sončni svetlobi, da ne pride do bledenja barve.
  • Višina izdelka je približno 40 cm.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Medvedek iz Vrtnic (25cm) in Dolgotrajni Šopek iz 9 Rumenih Vrtnic v Črni Velur Škatlici (13,5*13,5*14cm)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.