Akcija!

Dolgotrajni Šopek iz 9 Rumenih Vrtnic v Črni Velur Škatlici (13,5*13,5*14cm)

39.99

So vas prevzeli občutki in ne veste, kako bi jih izrazili? Pri tem vam lahko pomaga dolgotrajni šopek iz čudovitih srčastih vrtnic! Tako razkošno darilo lahko podarite svoji ljubljeni osebi in vse besede bodo odveč – razumela bo globino vaših občutkov, že s pogledom na cvetlični aranžma, ustvarjen posebej zanjo iz vrtnic, ki jih gojimo na lastnih nasadih. Vrtnice s svojo lepoto navdušujejo 5 let. Darilo, ki si ga bo ljubljena oseba zagotovo zapomnila!

1 na zalogi

Opis

Čas suhega cvetja in šopkov, ki stanejo bogastvo, v najboljšem primeru pa ostanejo sveži en teden, je za vedno minil in so ga nadomestili stabilizirani šopki – neverjetna floristična novost, ki nikogar ne pusti ravnodušnega.

Za razliko od običajnega sveže rezanega cvetja dolgotrajni šopki ne potrebujejo vlage. Vse, kar potrebujete, je preprečiti rastlinam stik z vlago in neposredno sončno svetlobo in seveda ne pozabite občudovati brezhibne lepote najboljših cvetov, ustvarjenih posebej za vas.

Ko obdarujemo, smo ne le pozorni na darilo, temveč si prizadevamo vanj vložiti vsa svoja topla in spoštljiva čustva do prejemnika. Zato bolj ko človek zasede naše srce, bolj posebno darilo naj bo zanj. Pripravljeni smo ponuditi nekaj zares posebnega – dolgotrajne šopke, ki ne bodo zbledeli in bodo dolga leta neumorno razveseljevali s svojo lepoto.

Značilnosti, prednosti in dodatne informacije

  • Ima vonj po sveže rezanih vrtnicah.
  • Ne povzroča alergij in je popolnoma varen.
  • Vrtnice so deležne posebne obdelave, zaradi katere lahko tako dolgo razveseljujejo s svojo lepoto.
  • To je edinstven šopek živih vrtnic, ki bo videti svež pet let.
  • Stilno oblikovanje

Dodatne informacije

Dimenzije 13.5 × 13.5 × 14 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dolgotrajni Šopek iz 9 Rumenih Vrtnic v Črni Velur Škatlici (13,5*13,5*14cm)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.